Mäerand Grupp valmistab Eesti kõige kvaliteetsemaid mänguasjakaste

Valmistame mänguasjakaste juba aastast 2015 ning aastatega on meie kastid muutunud üha kvaliteetsemaks ning mis seal salata- ka ilusamaks! Meie mänguasjakastid on väga hinnatud nii eestlaste kui ka “väljamaalaste” poolt, sest oleme kaste tarninud ka Austraaliasse, Ühendriikidesse, Saksamaale, Soome, Suurbritanniasse ning veel mitmesse välisriiki.

Valmistame oma mänguasjakaste täispuidust, need on praktilised, sest mahutavad väga palju, on väga kvaliteetsed ja vastupidavad ning mis veelgi toredam- on ilusad kaunistamaks iga mudilase tuba! Iga mänguasjakasti valmistame personaalse– lisades kastile lapse nime või miks mitte ka hüüdnime koos mõne armsa kujundiga. Seega iga kast on kordumatu ja ainulaadne- muidugi, kui juhuslikult samanimelisi lapsi pole 🙂

Pidevalt parendame oma toodete valmistamise tehnoloogiaid vastavalt klienditagasisidele kui ka tootmistööliste uute kogemuste ja teadmiste järgi.

Eestis aga on nüüdseks mitmeid mänguasjakastide valmistajaid, kuid kui me alustasime, oli võimalik neid tegijaid ühel käel kokku lugeda. Praeguseks oleme isegi leidnud selliseid tegijaid, kes pakuvad meie kastide 1:1-le tehtud koopiaid. Ainsad erinevused on need, et meie kastidel on kõrgem hinnatase kui ka kordades parem kvaliteet. Meie klientideks aga ongi inimesed, kes hindavad Eesti käsitööd ning kes on nõus ka selle eest väärilist tasu maksma. Meilt mänguasjakaste ostes maksad Sa kvaliteedi eest, millesarnast Eestist mujalt ei saa.

Alloleval pildil on tegemist ühe meie kõige populaarsema kastiga- “Mäed”.

Kuid miks me arvame, et meie mänguasjakastid on kvaliteetsed?

1) kasutame Eestis toodetud liimpuitkilpe, mille kandevõime ning vastupidavus on suurem kui tavalisel materjalil;

2) kõik liimpuitkilbid käime alati enne üle ja teostame nende nn kvaliteedikontrolli. s.t likvideerime koledad oksakohad ehk vajadusel pahteldame ja parandame iluvead, kui neid esineb. Vajadusel kordame antud tegevust mitu korda ja seda nii kaua, et kasti pind oleks laitmatu ja sobilik viimistluseks;

3) kõik mänguasjakastide küljed on lõigatud formaatsaega ja seda piinliku täpsusega.

4) kasti küljed on omavahel kinnitatud tavaliste kruvide asemel PVA-liimi, puidulamellide ja naeltega, mis tagab ülima vastupidavuse ja ka kasti kestvuse nt tulevaste põlvede jaoks; seega pole ükski meie kast lihtsalt kokku klopsitud kast, vaid tegu on hoolega valmistatud mänguasjakastidega!

5) kasti küljed lihvime peale pahteldamist küll lihvimismasinaga, kuid teravamad ääred (ja külgedel augud) käime alati üle käsitsi ja veendume, et kõik küljed/ääred oleksid ohutud Sinu pisikesele. Ka kasti esiküljel kasutatud tähekesed või muud elemendid oleme lihvinud või laserlõikanud ümaraks.

6) kasti viimistlemiseks kasutame vaid tunnustatud ja ohutuid viimistlusvahendeid, mis on sobilikud lastetubades kasutamiseks või mänguasjade värvimiseks.

7) oma toodete valmistamiseks oleme teinud järjepidevalt suuri investeeringuid meie seitsme tegutsemisaasta jooksul ning jätkame seda ka tulevikus. Näiteks viimati soetasime LEADER-meetme kaasabil ligi 17 000 eurose formaatsae, et lõigata mänguasjakastide detaile piinliku täpsusega! Seda selleks, et pakkuda kõige kvaliteetsemaid ja ilusamaid mänguasjakaste Eestis. See on ka üks põhjustest, miks meie mänguasjakastide hinnad on turul olevatest kõrgemad.

8) Iga kast on valmistatud väga suure pühendumisega Mäerand Grupi asutaja, kastimeistri Oti poolt, kes töötab alati väga disiplineeritult ega saada kunagi oma kaarhallist välja kasti, mille kvaliteediga ta ise rahul pole. Oma tööd teeb ta vaid kvaliteetsete puidutööriistadega (peamiselt Festool seadmetega), mis aitavadki tagada kõrge kvaliteediga lõpptoote.

[wds id=”4″]

 

Meie eesmärgiks pole müüa lihtsalt vaid puidust kasti, vaid tahame tuua rõõmu ja isikupära Sinu mudilase tuppa! Omanimeline ja ilus mänguasjakast on kahtlemata suur rõõmu tekitaja ühele väiksele maailmaavastajale! Mänguasjakast on ideaalne kingiidee ka katsiku- või sünnipäevakingiks ning meil on suur rõõm tõdeda, et Eestis on nii palju peresid, kes on meilt mänguasjakaste tellinud või kellele meie kast(id) on kingitud! Aitäh, et väärtustate Eesti käsitööd, väikeettevõtlust ning kvaliteeti!